Vakantiewoning Passaro

Vlinder Vakantiewoning Pássaro – Vakantie in de Alentejo, Vlinders, Zon, Zee en Strand in Portugal. Te huur tegen gereduceerd tarief voor 2 of 3 personen.

Monte Horizonte is een unieke plek waar ruimte, rust en respect voor natuur en voor elkaar centraal staan. Om dit gevoel te blijven garanderen zijn kinderen onder de 13 jaar vanaf 1 januari 2019 helaas niet meer welkom.

Deze geschakelde vakantiewoning heeft het terras aan de zuid-oost kant van de woning en is geschakeld met Casa Borboleta. Deze vakantiewoning ligt vlakbij het zwembad en bestaat uit een woonkamer, 2 twee-persoons slaapkamers, een open keuken met diverse apparatuur, zoals o.a. een gaskookplaat en koelkast. De badkamer bestaat uit een toilet, vaste wastafel, bidet en douche. In de woonkamer staat een houtkachel voor eventuele verwarming in de wintermaanden. Voor de koudere maanden november tot en met maart rekenen wij 35 euro per week voor het hout voor de houtkachel. Indien er in een andere periode behoefte is aan houtverwarming dan bedragen de kosten daarvan 5 euro per dag.

Vlindervakantie Portugal ZwembadVlindervakantie Portugal ZwembadVlindervakantie Portugal Strandhanddoeken

Er is een t.v. met satellietaansluiting aanwezig, welke div. buitenlandse stations zoals CNN ontvangt. Verder staat er in de woonkamer een eettafel met stoelen, een salontafel met stoelen en een bank .

In 1 slaapkamer staat een dubbelbed (1,60 x 2,00) en in de andere slaapkamer 2 éénpersoonsbedden, beide slaapkamers met beddengoed. Bedlinnen wordt 1 keer per week verschoond, handdoeken tweemaal per week.

Elke 3 huizen delen een grote BBQ die centraal is gelegen tussen de huizen.

Tegen een kleine vergoeding kan vers brood elke ochtend aan uw deur worden geleverd, behalve op zon-en feestdagen.

Voor een reservering kies de begindatum van uw vakantie in de kalender hieronder en vul het formulier in. Wij reageren zo spoedig mogelijk.

Voor een reservering kies de begindatum van uw vakantie in de kalender hieronder.

Vlinder vakantie in Portugal, vakantiewoning voor 2 tot 5 personen bij Nederlanders voor rust, zon, natuur, zon en strand.