Vakantiehuisje Oliveira

Vrijstaand vakantiehuisje in de Alentejo Vlinder vakantiehuisje Oliveira

Monte Horizonte is een unieke plek waar ruimte, rust en respect voor natuur en voor elkaar centraal staan. Om dit gevoel te blijven garanderen zijn kinderen onder de 13 jaar vanaf 1 januari 2019 helaas niet meer welkom.

Het vakantiehuisje beschikt over circa 2000 m2 privé bos en tuin. In de woonkamer staat een gaskachel voor eventuele verwarming in de wintermaanden. Voor de koudere maanden november tot en met maart rekenen wij 35 euro per week voor het hout voor de houtkachel. Indien er in een andere periode behoefte is aan houtverwarming dan bedragen de kosten daarvan 5 euro per dag.

Vlindervakantie Portugal Casa OliveiraVlindervakantie Portugal ZwembadVlindervakantie Portugal Casa Oliveira WoonkamerVlindervakantie Portugal Casa Oliveira TerrasVlindervakantie Portugal Casa Oliveira WoonkamerVlindervakantie Portugal Casa Oliveira TerrasVlindervakantie Portugal Casa Oliveira TerrasCasa Oliveira SlaapkamerVlindervakantie Portugal Casa Oliveira TerrasVlindervakantie Portugal Casa Oliveira KeukenVlindervakantie Portugal Casa Oliveira KeukenVlindervakantie Portugal Casa Oliveira BadkamerVlindervakantie Portugal Casa Oliveira UitzichtVlindervakantie Portugal Casa Oliveira WoonkamerVlindervakantie Portugal Casa OliveiraVlindervakantie Portugal Casa OliveiraCasa Oliveira PortugalCasa Oliveira SlaapkamerCasa Oliveira PortugalCasa OliveiraVlindervakantie Portugal StrandhanddoekenVlindervakantie Portugal Zwembad

Het vakantiehuisje beschikt over circa 2000 m2 privé bos en tuin. In de woonkamer staat een gaskachel voor eventuele verwarming in de wintermaanden.

Dit vrijstaande vakantiehuisje bestaat uit een woonkamer met open keuken. De ruime slaapkamer heeft twee een-persoons bedden en er is een royale badkamer.

Het overdekte terras geeft volledige privacy ten opzichte van de andere huizen op ons terrein.

Ook een kinderbedje is eventueel beschikbaar. Bedlinnen wordt 1 keer per week verschoont, handdoeken tweemaal per week.

Er is een t.v. met satellietaansluiting aanwezig, welke div. buitenlandse stations en BVN (nederlandstalige zender) ontvangt.

Elke 3 huizen delen een grote BBQ die centraal is gelegen tussen de huizen.

Tegen een kleine vergoeding kan vers brood elke ochtend aan uw deur worden geleverd, behalve op zon-en feestdagen.

In het vakantiehuisje is ook een documentatiemap aanwezig, met daarin diverse folders van de plaatselijke bezienswaardigheden.

Het zwembad is voor gemeenschappelijk gebruik voor de huurders van onze vakantiewoningen.

Het grote terras om het zwembad heeft prachtige uitzichten.
Voor een reservering kies de begindatum van uw vakantie in de kalender hieronder en vul het formulier in. Wij reageren zo spoedig mogelijk.

Voor een reservering kies de begindatum van uw vakantie in de kalender hieronder.

Vlindervakantie in Portugal, vakantiehuisje bij Nederlanders voor natuur, rust, zon, natuur, zon en strand.