Vakantievilla Sobreiro

Vakantievilla in de Alentejo Vlinder vakantievilla Sobreiro. Te huur tegen gereduceerd tarief voor 2 of 3 personen.

Monte Horizonte is een unieke plek waar ruimte, rust en respect voor natuur en voor elkaar centraal staan. Om dit gevoel te blijven garanderen zijn kinderen onder de 13 jaar vanaf 1 januari 2019 helaas niet meer welkom.

Deze vrijstaande vakantievilla beschikt over circa 2000 m2 privé tuin en bos. De vakantie villa bestaat uit een woonkamer, twee slaapkamers, een open keuken met diverse apparatuur, zoals o.a. een gaskookplaat en koelkast. De badkamer bestaat uit een toilet, vaste wastafel, bidet en douche. In de woonkamer staat een gaskachel voor eventuele verwarming in de wintermaanden. Voor de koudere maanden november tot en met maart rekenen wij 35 euro per week voor het hout voor de houtkachel. Indien er in een andere periode behoefte is aan houtverwarming dan bedragen de kosten daarvan 5 euro per dag.

Vlindervakantie Portugal ZwembadVlindervakantie Portugal ZwembadVlindervakantie Portugal Strandhanddoeken

Er is een t.v. met satellietaansluiting aanwezig, welke div. buitenlandse stations zoals CNN ontvangt. Verder staat er in de woonkamer een eettafel met stoelen, een salontafel en een zit/slaapbank (geschikt voor 2 personen).

In 1 slaapkamer staat een groot 2-persoons bed met beddengoed en in de andere slaapkamer 2 éénpersoons bedden met linnengoed. Bedlinnen wordt 1 keer per week verschoond, handdoeken tweemaal per week.

Het overdekte terras geeft volledige privacy ten opzichte van de andere huizen op ons terrein.

Elke 3 huizen delen een grote BBQ die centraal is gelegen tussen de huizen.

Tegen een kleine vergoeding kan vers brood elke ochtend aan uw deur worden geleverd, behalve op zon-en feestdagen.

In de vakantievilla is ook een documentatiemap aanwezig, met daarin diverse folders van de plaatselijke bezienswaardigheden.

Voor een reservering kies de begindatum van uw vakantie in de kalender hieronder en vul het formulier in. Wij reageren zo spoedig mogelijk.

Voor een reservering kies de begindatum van uw vakantie in de kalender hieronder.

Vlindervakantie voor vlinderaars in de Alentejo regio van Portugal. Vlinderreis, dagvlinders, nachtvlinders, libellen en motten kijken.